Certificering

Hennephof & Jonk is opgericht in 1974 en is met een traditionele dosis arbeidsmentaliteit het meest vakkundige en vooruitstrevende bestratingsbedrijf in de regio. Hierdoor zijn wij uitvoerig gecertificeerd en zijn wij in het bezit van onderstaande keurmerken en diploma’s.

Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf
Hennephof & Jonk B.V. is sinds 1995 een ‘Erkend Leerbedrijf’. Deze eer werd ons toegekend door de Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf (SEB). Dit betekent dat wij ons onderscheiden ten aanzien van de kwaliteit van ons werk en bedrijf. Een Erkend Bestratingsbedrijf voldoet aan strenge eisen ten aanzien van arbeidsomstandigheden, opleiding en vakbekwaamheid van de medewerkers zoals:

Veiligheids Checklist Aannemers (VCA)
Naast kwaliteit en arbeidsomstandigheden staan veiligheid en milieu bij ons ook hoog in het vaandel. Sinds 1999 is BestratingsbedrijfHennephof & Jonk B.V. hierdoor VCA* gecertificeerd.

Wat is VCA?
Veel ondernemers zijn in de veronderstelling dat ze VCA gecertificeerd zijn als hun werknemers twee dagen op cursus VGA gaan en slagen voor dit diploma. De realiteit is echter dat een bedrijf moet voldoen aan een uitgebreide checklist. Om in aanmerking te komen voor het VCA certificaat moet aan alle 18 punten worden voldaan. Dit wordt elk jaar gecontroleerd door de certificerende instantie EBN.

Bouwend Nederland
De bouw- en infrawereld is erg dynamisch. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen zijn wij lid van de vereniging Bouwend Nederland. Ook zijn wij aangesloten bij Ondernemers Bestratend Nederland (OBN). Deze vakgroep heeft in totaal zo’n 150 leden die gezamenlijk 60% van de omzet in de Nederlandse bestratingsbranche genereren.