Grondwerk

Grondwerk is de voorbereiding van de bouw. Het bestaat uit het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Ook het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen valt hieronder. Kortom: alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen. Hennephof & Jonk verzorgt grondwerk voor particulieren, bedrijven, verenigingen, gemeenten en (overheids-)instellingen.

Werkzaamheden
Onze werkzaamheden bestaan naast grondwerk uit rioleringswerk en alles wat met straatwerk te maken heeft. Hierbij kunt u denken aan (her-)bestratingwerk, sierbestrating, maar ook onderhoud en nazorg.

Materieel
Om elke kleine of grote klus vakkundig te kunnen realiseren beschikken wij -naast de vakkennis van onze medewerkers- over grote en kleine shovels en verdichting apparatuur. Zie hier enkele foto’s van het onmisbare materiaal. Vanzelfsprekend wordt ons materieel jaarlijks gekeurd en wordt het klein materieel goed onderhouden om zo snel en efficiĆ«nt mogelijk te werken.

Werkgebied
Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de regio Waterland en strekt zich uit naar Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Heeft u een uitdagende opdracht die buiten deze streek ligt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij rijden soms graag om en maken altijd een scherpe offerte voor u!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord..