Rioleringswerk

Veel werkzaamheden vallen onder de noemer rioleringswerk. Hierbij kunt u denken aan: de aanleg van een nieuw rioleringsnetwerk, herstelwerkzaamheden of aansluiting op het openbaar riool. Hennephof & Jonk kan elk soort rioleringswerk snel en vakkundig voor u realiseren.

Werkzaamheden
Elk project op het gebied van rioleringswerk is bij Hennephof & Jonk in vertrouwde handen. Vele gemeenten hebben specifieke voorschriften voor rioleringen. Uiteraard voldoet Hennephof & Jonk aan de strengste eisen. Wij werken in opdracht van particulieren, bedrijven, verenigingen, gemeenten en (overheids-)instellingen. Voor hen realiseren wij hemelwaterafvoer, droogweerafvoer en vuilwaterafvoer.

Materieel
Om elke kleine of grote klus vakkundig te kunnen realiseren beschikken wij -naast de vakkennis van onze medewerkers- over grote en kleine shovels en verdichting apparatuur. Zie hier enkele foto’s van het onmisbare materiaal. Vanzelfsprekend wordt ons materieel jaarlijks gekeurd en wordt het klein materieel goed onderhouden om zo snel en efficiĆ«nt mogelijk te werken.

Werkgebied
Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de regio Waterland en strekt zich uit naar Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Heeft u een uitdagende opdracht die buiten deze streek ligt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij rijden soms graag om en maken altijd een scherpe offerte voor u!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.