Straatwerk

Hennephof en Jonk wordt onder andere ingeschakeld door bedrijven, gemeenten en verenigingen. Naast het (her)bestraten van wegen, parkeergelegenheden en entrees verzorgen wij ook grond- en rioleringswerk.

Machinaal bestraten

Bestraten blijft onze belangrijkste dienst. Dit doen we snel en goed. Hennephof & Jonk bestraat altijd machinaal. Dit werkt efficiƫnter en zorgt bovendien voor verantwoorde arbeidsomstandigheden. Uiteraard blijft het niveau van de bestrating gelijk aan de traditionele wijze!

Materieel
Om elke kleine of grote klus vakkundig te kunnen realiseren beschikken wij -naast de vakkennis van onze medewerkers- over grote en kleine shovels en verdichting apparatuur. Zie hier enkele foto’s van het onmisbare materiaal. Vanzelfsprekend wordt ons materieel jaarlijks gekeurd en wordt het klein materieel goed onderhouden om zo snel en efficiĆ«nt mogelijk te werken.

Werkgebied
Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de regio Waterland en strekt zich uit naar Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Heeft u een uitdagende opdracht die buiten deze streek ligt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij rijden soms graag om en maken altijd een scherpe offerte voor u!

Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.